Épülettakarítás

Épülettakarítás
Precíz munkavégzés

Cégünk vállalja épületek teljes körű tisztán tartását, többféle szolgáltatási lehetőséget is biztosítva megbízóinknak. Munkánkat minden esetben a hely adottságainak megfelelően, profi eszközökkel, környezetbarát és korszerű tisztítási technológiák alkalmazásával végezzük el, így biztosítva a minőségi tisztítást!

Megbízhatóság és rugalmasság mindenek előtt.

Tudjuk, hogy a takarítás egy bizalmi állás, hiszen az Ön munkahelyén, vagy otthonában, személyes tárgyai között folyik a munka, ezért minden esetben megbízható, összeszokott, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező munkatársakkal dolgozunk együtt. Az épületek takarítását mindig a megrendelő igényihez igazodva, alkalmanként, rendszeresen, kora reggel vagy akár este is el tudjuk végezni. Megteszünk mindent azért, hogy a munka elvégzése után Ön elégedett legyen, és a jövőben is bizalommal forduljon hozzánk!

    Tevékenységi köreink:
  • Társasház takarítás
  • Irodák, irodaházak takarítása
  • Magán lakások takarítása, „házvezetőnői” feladatok elvégzése
  • Lakásfelújítás utáni takarítás, piperetakarítás
  • Ipari létesítmények takarítása, raktártakarítás
  • Rendezvények utáni takarítás

Mindezt pedig napi, rendszeres takarítás vagy egyszeri nagytakarítás formájában is vállaljuk!

Az igényekhez igazodva.

Beszélhetünk napi, heti, vagy egyszeri nagytakarításról, cégünk tevékenysége teljes körűen lefedi a takarítási színtereket és feladatokat, így maximálisan az Ön igényeinek megfelelően tudjuk alakítani a takarítást! Legyen szó akár lakásfelújítás utáni piperetakarításról, irodaház heti rendszerességű rendben tartásáról vagy magánház egyszeri nagytakarításáról, bízza profi csapatunkra a munka elvégzését!

Ingyenes kiszállás és felmérés után, az adott igényre kialakított munkacsomagot és árkalkulációt adunk. Ajánlatunkban javasolt kiegészítő szolgáltatásokat is feltüntetünk! Hívjon minket bizalommal!

Cégünk gondoskodik róla, hogy Önnek ne legyen gondja a tisztaságra!