Gondnoki tevékenység

Gondnoki tevékenység
Ha nincs rá ideje, majd mi foglalkozunk vele!

Folyamatosan visszatérő, szerződés szerinti gondnoki, karbantartói tevékenységek ellátása, épületek üzemeletetésével kapcsolatos feladatok elvégzése. Cégünket a megbízhatóság és a tisztesség jellemzi, így nyugodt szívvel bízhatja csapatunkra ingatlanja kezelését.

Ingatlan kezelés, gondnoki tevékenység

Nem csak az időszakosan használt, elhanyagolt ingatlanok Tulajdonosai számára jelenthet könnyebbséget és megnyugtatást ez a szolgáltatásunk, hiszen minden ház körüli teendő elvégzését vállaljuk, többek között:

  • az ingatlan gondnoki feladatainak ellátását,
  • kertápolást,
  • takarítást,
  • üzemeltetést,
  • felújítási munkák, karbantartások, felújítások elvégzését,
  • és a kapcsolattartást is.
Karbantartásra szorul? Elromlott? Segítünk!

Szolgáltatásunkba tartozik az ingatlanok rendjének fenntartása, a karbantartási és javítási műveletek elvégzése, az adott épület tisztán tartása és teljes körű üzemeltetési feladatainak ellátása. Pontosan miben is tudunk segíteni? Gyakorlatilag mindenben, amire éppen szüksége van: a költöztetéstől a nyílászáró cserén át, a klíma- és kazántakarításig, csak hívjon minket, ha szüksége van egy segítő kézre!

Célunk a kulturált és zavartalanul működő körülmények fenntartása, így a gondnoki tisztséget hozzáértő szakember tölti be, akinek a feladatköre kiterjedhet a tisztasági állapotok fenntartására is. Ha megbízható gondnokra van szüksége, keressen minket bizalommal!