Rólunk

Vállalkozásunk fő profilja az épülettakarítás, mind közintézmények, vállalkozások és magánszemélyek részére egyaránt.

A látványosan megnövekedett piaci igényre reflektálva hoztuk létre épülettakarítási szolgáltatásokat ellátó cégünket, hogy Partnereink igényeit a legteljesebben tudjuk kiszolgálni. Ezt hivatottak alátámasztani a számok is, hiszen immáron 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, több mint 100 Partnerrel dolgozunk együtt, és több mint 1000 takarítást végzünk el egy év alatt. A szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése révén és köszönhetően Ügyfeleink elégedettségének, cégünk az utóbbi években rohamosan fejlődik és a szolgáltatási szektor egyre több területén van már jelen, köztük a szállítás és vagyonvédelem terén is.

Szolgáltatásaink
  • KÖZINTÉZMÉNY TAKARÍTÁS – Cégünk szakmai tapasztalatának, környezetbarát és korszerű tisztítási technológiánknak köszönhetően minden típusú közintézmény takarítását vállalja!
  • ÉPÜLETTAKARÍTÁS – Munkahelyén és otthonában egyaránt, megbízhatóan és precízen végezzük el a takarítási feladatokat.
  • ZÖLDTERÜLET KEZELÉS – Segítünk udvarát, kertjét rendben tartani, legyen szó akár fűnyírásról, favágásról, metszésről, vagy parlagfű-irtásról.
  • GONDNOKI TEVÉKENYSÉG – Kicseréljük, megjavítjuk, rendbe tesszük! Bízza ránk ingatlanának teljes körű üzemeltetését!

Minden szolgáltatásunkat jellemzi a rugalmasság, személyre szabottság, kényelem és a gyorsaság. Takarítási, gondnoki és zöldterület-kezelési tevékenységünket Magyarország teljes területén végezzük! Hívjon minket, házhoz megyünk!

Az Ön kényelme, a mi feladatunk!

Minden ügyfelünknek egyedi, gyors és rugalmas megoldást kínálunk! Munkáinkat előzetes terepfelméréssel, rövid határidő kitűzésével vállaljuk.